hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city


Hotel Address:


"Muhamet Gjollesha" Street, Md.38 H.1.
Njesia Bashkiake nr 7, PO 1023
Tirane Albania
Tel: +355 42 232 206
Mob: +355 67 2010 371Web: www.hoteldorocity.com
Email of Hotel Doro City: marketing@hoteldorocity.com
event@hoteldorocity.com
Bukuria Shqiptare

Turizmi ne Shqiperi eshte karakterizuar nga trashegimia arkeologjike here greke, romake dhe otomane, plazhe te paprishur, vargje malore sfiduese, objekte te Luftes se Ftohte, traditat unike te qarta, mikpritjen, kuzhine te shijshme tradicionale dhe atmosfera e eger dhe e vecante e fshatit. Edhe pse ende i pazhvilluar, turizmi ka shenuar nje rritje mbreselenese ne vitet e fundit. Lonely Planet e rendit Shqiperine si destinacionin no. 1 per t'u vizituar ne vitin 2011.