hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city


Hotel Address:


"Muhamet Gjollesha" Street, Md.38 H.1.
Njesia Bashkiake nr 7, PO 1023
Tirane Albania
Tel: +355 42 232 206
Mob: +355 67 2010 373
Web: www.hoteldorocity.com
Email of Hotel Doro City: [email protected]
[email protected]
Vendodhja e Hotel Doro City

Hotel Doro City ndodhet ne nje zone prestigjoze te Tiranës, 9 km larg nga aeroporti "Nënë Tereza" dhe 700 m nga qendra historike. Vendndodhjen e saj eshte  shumë e favorshme, dhe' vetëm 20 minuta nga aeroporti "Nënë Tereza", ose 5 min nga qendra e Tiranes.

Adresa: Rruga  “Muhamed Gjollesha” , Md 38, H 1, PO 1023, Tirane, Shqiperi.
Per i viaggiatori che arrivano con auto privata, un parcheggio puo' essere prenotato..