hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city


Hotel Address:


"Muhamet Gjollesha" Street, Md.38 H.1.
Njesia Bashkiake nr 7, PO 1023
Tirane Albania
Tel: +355 42 232 206
Mob: +355 67 2010 373
Web: www.hoteldorocity.com
Email of Hotel Doro City: [email protected]
[email protected]
Është kënaqësi per ne t'ju ndihmojmë të realizoni dasmën e ëndërres tuaj në ambientet tona luksoze.

Stafi ynë do të shërbejë per çdo nevojë tuajen me ekspertizën e tij, shërbimin elegant, detajet e stolisjes, menu të veçantë të dasmës dhe kokteje, për të krijuar një festë të paharrueshme.

Është dita e juaj e veçantë.
Vetëm na tregoni ëndrrën tuaj për organizimin e dasmës,
Ne do të ju tregojmë realizimin e saj.
Çfarë ju mund të imagjinoni dhe më shumë,
Hotel Doro City do të përgatisë ofertën më të përkryer dhe më të mirën ndonjëherë.

Kjo ngjarje e paharrueshme meriton një atmosferë të përsosur dhe organizim nga një ekip profesional. Vetëm na i lini të gjitha neve dhe do të gëzoni një ditë të veçantë të jetës tuaj.


Paketa e dasmës ofruar nga Doro City përfshin:

Aperitiv i mirëseardhjes
Zgjedhja juaj e menysë se dasmës dhe kokteje me një shumëllojshmëri opsionesh
Tortë e ceremonialit te dasmës, krijuar nga shefi ynë i guzhinës , bazuara në dëshirat tuaja
Dekoracione spektakolare te vendit për pritje të dasmës tuaj nga specialistët tanë
Provë paraprake e menyse të zgjedhur për ciftin
Vend parkimi për ju dhe mysafirët tuaj


Për nusen e dhëndërin ne ofrojmë si një dhuratë të veçantë, një akomodim gjatë natës në Suiten tonë romantike me shampanjë, çokollata dhe luleshtrydhe, dekoruar me qirinj dhe petale lulesh.
Hotel Doro City do të ju mirëprese përsëri për përvjetorin tuaj të parë me një akomodim të lirë nate.


Ne gjithashtu organizojnë ngjarje të ndryshme private dhe të biznesit të përshtatura për rastet tuaja,
të tilla si ceremonive te ditëlindjeve, party surprize , kokteje, bankete,catering,darka solemne, dhe shumë më tepër.
Kapaciteti i vendeve deri në 200 te ftuar.