hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city


Hotel Address:


"Muhamet Gjollesha" Street, Md.38 H.1.
Njesia Bashkiake nr 7, PO 1023
Tirane Albania
Tel: +355 42 232 206
Mob: +355 67 2010 373
Web: www.hoteldorocity.com
Email of Hotel Doro City: [email protected]
[email protected]
Rreth Hotel Doro City Tirane


Hotel Doro City ,Tirane,Shqiperi,  ndertuar ne vitet 1991-1992, eshte nje hotel  luksoz  me 4  yje i cili përcakton prestigjin ,traditën dhe mikpritjen në një atmosferë të qetë.

 

Hoteli ndodhet  në nje pozicion  ideal dhe  nje  distance   prej vetem pak minutash ne kembe nga qendra e Tiranës  nga objektet kulturore dhe atraktive turistike te Tiranes.Ne ju ofrojmë një  mikpritje shqiptare dhe nje shërbim miqësor që e bën atë zgjedhjen tuaj  për biznes apo zbavitje.Eshtë konsideruar  si një hotel biznesi dhe nje hotel ne te cilen ju mund te relaksoheni per te kaluar pushimet tuaja ose kohen e lire. Nëse ju planifikoni të vizitoni Tiranën ,kryeqytetin e Shqiperise dhe jeni  në kërkim të  standardeve të përshtatshme te nje  komoditeti , ne ju ftojmë të vizitoni faqen tonë të internetit qe ju të keni  rezultatet me te mira dhe ekskluzive , duke i krahasuar standartet tona me ato te hoteleve të tjera të qendrës së qytetit në Tiranë , (Shqipëri).

Akomodimi komod  dhe  karakteristikat e vecanta te ambienteve qe ofron , e percaktojne si hotelin me cilësor në Tiranë, Shqiperi.

Me 56 dhoma  dhe ambiente  profesionale per  konferenca,seminare dhe aktivitete te ndryshme ,bar dhe restaurant luksoz, me nje kapacitet te konsiderueshem  per evenimente te ndryshme,  Hotel Doro City , Tirane  është vendi ideal  për një aktivitet biznesi apo kohe të lirë në Tiranë, Shqipëri.