hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city


Hotel Address:


"Muhamet Gjollesha" Street, Md.38 H.1.
Njesia Bashkiake nr 7, PO 1023
Tirane Albania
Tel: +355 42 232 206
Mob: +355 67 2010 373
Web: www.hoteldorocity.com
Email of Hotel Doro City: [email protected]
[email protected]
Hotel Doro City

Hotel Doro City eshte nje hotel luksoz me 4 yje i cili përcakton prestigjin ,traditën dhe mikpritjen në një atmosferë të qetë.
Hoteli ndodhet në nje pozicion ideal dhe nje distance prej vetem pak minutash ne kembe nga qendra e Tiranës dhe nga objektet kulturore dhe atraktive turistike te Tiranes. Ne ju ofrojmë një mikpritje shqiptare dhe nje shërbim miqësor që e bën atë zgjedhjen tuaj për biznes apo zbavitje.