Faqs

Më poshtë, do të gjeni një listë të pyetjeve që bëhen më shpesh nga mysafirët tanë.

FAQ'S

Pyetje & Përgjigjet

Check-in & Check-out?

Check in 15.00
Check Out 11.00

A është recepsioni i hapur 24 orë?

Po, shërbimi i pritjes është i disponueshëm 24 orë.

Cilat gjuhë fliten në recepsion?

Italisht, Anglisht

A mund të lë bagazhet e mia?

Po, ne mund të kujdesemi për bagazhin tuaj. Nëse dhoma juaj nuk është ende gati në momentin e kontrollit ose në rast të daljes së hershme pas .Ne do ta ruajmë bagazhin tuaj pa pagesë në ditët e hyrjes dhe daljes tuaj.

Lidhje interneti?

WIFI është në dispozicion në të gjithë hotelin.
Dhomat e miqve kanë lidhje interneti me shpejtësi të lartë (si pa tel ashtu edhe me kabllo).

Kush është aeroporti më i afërt?

Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, i cili ndodhet rreth 9 km larg.

Nëse keni ndonjë pyetje mos ngurroni të na kontaktoni!

Ose telefononi në +355 67 204 3950

Disponueshmëria

1 Dhoma , 1 Të rritur , 0 Fëmijë
Dhomat
Të rritur
Fëmijë
car rental tirana real estate saranda