Si te arrijme ketu?

Si te arrijme ketu?

February 8, 2024 2024-04-04 8:47

Ne qoftë se udhetoni në Tiranë për biznes ose holidays, konsideroni Hotel Doro City zgjidhjen më të mirë.

Hotel Doro City

Airport

Ne ofrojme sherbimin e transportit nga hoteli tek aeroporti dhe anasjelltas. Per udhëtarë qe posedojnë makina private, ju mund të rezevoni një hapsirë parkimi.

Aeroporti - 9 km

Aeroporti rreth 30-min me makinë

Hotel Doro City

Qendra e Kryeqytetit

Qendra e Kryeqytetit - 700 m

Qendra e Kryeqytetit rreth 15-min ecje

Hotel Doro City

Pallati i Kongreseve

Pallati i Kongreseve - 1 km

Pallati i Kongreseve rreth 15-min ecje

Hotel Doro City

Qyeteti Historik

Qyeteti Historik - 28 Km

Kalaja e Krujes rreth 40-min me makinë

Hotel Doro City

Mali i Dajtit

Mali i Dajtit - 4 km

Mali i Dajtit rreth 30-min me makinë

Hotel Doro City

Rezervo tani nje eksperiencë të pa harrueshme

Disponueshmëria

1 Dhoma , 1 Të rritur , 0 Fëmijë
Dhomat
Të rritur
Fëmijë
car rental tirana real estate saranda