Salla e konferencave

Salla e konferencave

February 9, 2024 2024-04-04 9:01
Salla e konferencave në hotelin Doro City në Tiranë mund të kujdeset për deri në 150 delegatë. Ekipi i profesionistëve të Hotel Doro City është gati për t’ju ndihmuar në planifikimin e një eventi profesional.

Salla e Konferencave

Hotel Doro City Tirana ofron 5 salla konferencash . Një nga sallat tona të konferencave mund të ndahet lehtësisht në zona më të vogla. Për më shumë informacion ose pyetje në lidhje me organizimin e takimeve, seminareve, konferencave dhe eventeve të bisnesit , ju lutemi na kontaktoni në: [email protected]

Sallat e konferencave janë të pajisura me flip chart, projektorë dhe ekrane. Kur rezervoni konferencën tuaj, ne ofrojmë gjithashtu shërbim profesional të kateringut gjatë pushimeve të kafesë ose drekës. Çmimi i sallave të konferencave varet nga numri i pjesëmarrësve të pranishëm. Pushimet e drekës

Pushimet e Drekës

- Drekë e lehtë
- Snacks
- Dreka në bufe
- Menu fiks

Pushimet e Kafes

Dhomat e Konferencave

- Deri në 30 pjesëmarrës
- 30 deri në 60 pjesëmarrës
- 60 - 100 pjesëmarrës
- 100 - 150 pjesëmarrës

Eventet

- Përvjetorë të ndryshëm
- Dasma
- Fejesa

Hotel Doro City

Rezervo tani nje eksperiencë të pa harrueshme

Disponueshmëria

1 Dhoma , 1 Të rritur , 0 Fëmijë
Dhomat
Të rritur
Fëmijë
car rental tirana real estate saranda