Rreth Nesh

Hotel Doro City ,Tirane,Shqiperi, ndertuar ne vitet 1991-1992, eshte nje hotel luksoz me 4 yje i cili përcakton prestigjin ,traditën dhe mikpritjen në një atmosferë të qetë.

Rreth Nesh

Hotel Doro City Tiranë

Hoteli ndodhet në nje pozicion ideal dhe nje distance prej vetem pak minutash ne kembe nga qendra e Tiranës nga objektet kulturore dhe atraktive turistike te Tiranes.

Ne ju ofrojmë një mikpritje shqiptare dhe nje shërbim miqësor që e bën atë zgjedhjen tuaj për biznes apo zbavitje.Eshtë konsideruar si një hotel biznesi dhe nje hotel ne te cilen ju mund te relaksoheni per te kaluar pushimet tuaja ose kohen e lire. Nëse ju planifikoni të vizitoni Tiranën ,kryeqytetin e Shqiperise dhe jeni në kërkim të standardeve të përshtatshme te nje komoditeti , ne ju ftojmë të vizitoni faqen tonë të internetit qe ju të keni rezultatet me te mira dhe ekskluzive , duke i krahasuar standartet tona me ato te hoteleve të tjera të qendrës së qytetit në Tiranë , (Shqipëri).

Hotel Doro City

Pozicion Strategjik

Hoteli ndodhet në nje pozicion ideal dhe nje distance prej vetem pak minutash ne kembe nga qendra e Tiranës nga objektet kulturore dhe atraktive turistike te Tiranes.

Akomodimi komod dhe karakteristikat e vecanta te ambienteve qe ofron , e percaktojne si hotelin me cilësor në Tiranë, Shqiperi.

Me 56 dhoma dhe ambiente profesionale per konferenca,seminare dhe aktivitete te ndryshme ,bar dhe restaurant luksoz, me nje kapacitet te konsiderueshem per evenimente te ndryshme, Hotel Doro City , Tirane është vendi ideal për një aktivitet biznesi apo kohe të lirë në Tiranë, Shqipëri.
Hotel Doro City

Rezervo tani nje eksperiencë të pa harrueshme

Disponueshmëria

1 Dhoma , 1 Të rritur , 0 Fëmijë
Dhomat
Të rritur
Fëmijë
car rental tirana real estate saranda