Kontakt

Ju nevojitet ndihmë per rezervimin tuaj, keni pyetje ose keni nevojë për më shumë informacione? Ju lutem na telefononi!

Per Rezervime na Telefonini ose Email

Telefon: +355 67 204 3950

Na kontaktoni

Ju lutem plotësoni formën e mëposhtme dhe ekipi jonë do të përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.

  Vendodhja

  Muhamet Gjollesha” Street, Md.38 H.1.

  Disponueshmëria

  1 Dhoma , 1 Të rritur , 0 Fëmijë
  Dhomat
  Të rritur
  Fëmijë
  car rental tirana real estate saranda